385-51-561400
info@smile.hr
51410 M. Tita 129 Opatija Croatia

Ostale usluge

Iako je klinika Smile specijalizirana za implantologiju i oralnu kirurgiju, to naravno ne znači da s manje pažnje i stručnosti pristupamo pacijentima koji imaju zdrave zube ili onima koji imaju neki problem, ali još uvijek nisu izgubili svoje zube. Naš prvi cilj je uvijek sačuvati zdravlje i spasiti vaše prirodne zube.

Opća dentalna medicina

Iako je klinika Smile specijalizirana za implantologiju i oralnu kirurgiju, jednakom pažnjom i stručnosti pristupamo popravku i liječenju zuba i korijenskih kanala, korištenju estetskih ispuna (plombi) te uklanjanju zubnog kamenca.

Redoviti kontrolni pregledi i uklanjanje zubnog kamenca

Najbolji način da zadržite svoje prirodne zube cijeli život je održavanje dobre oralne higijene te redoviti stomatološki kontrolni pregledi. Osim što će vam stomatolog provjeriti zdravlje zubi i desni te odmah pristupiti liječenju ukoliko se pojavi neki problem, odlazak na preglede je važan i zbog redovitog uklanjanja zubnog kamenca. Jer koliko god dobro i često prali zube, većini ljudi je nemoguće spriječiti njegovu pojavu. Redovito uklanjanje zubnog kamenca, osim što čini zube ljepšima, važno je zbog vašeg oralnog zdravlja: time se onemogućuje zadržavanje bakterija koje uzrokuju loš zadah, karijes i bolesti parodonta poput paradontitisa.

Liječenje zuba

Od liječenja zuba oštećenih karijesom ili traumom stavljanjem estetskih ispuna koji mogu biti gotovi u jednoj posjeti do složenih problema i zahvata poput resekcija granuloma ili kirurškog liječenja peri implantitisa, u Smile-u imate najbolju priliku riješiti bilo koji stomatološki problem.
Kod liječenja zuba od karijesa, laseri nam omogućuju bezbolnije i kvalitetnije čišćenje zuba uz istovremenu potpunu dezinfekciju njegove površine.
Kod endodoncije (postupka devitalizacije zuba) korištenje terapije ozonom kao i dodatno lasersko čišćenje korijenskih kanala omogućuje njihovo punjenje u sterilnim uvjetima. Sterilnost područja, kao i termoplastično punjenje s toplim materijalom koji u potpunost brtvi korijenski kanal zuba, sigurnost su za dugotrajnu uspješnost liječenja.

Prepustite Smile-ovim stručnjacima brigu o zdravlju vaših zubi

Bez obzira jeste li u Smile došli samo na pregled ili zbog ozbiljnog problema, budite sigurni da smo brinuli o svakom detalju. Ponekad je to nešto što nećete niti primijetiti, ponekad će zbog te „sitnice“ vaš posjet stomatologu biti ugodniji i kraći, ali ćete, ako prepustite brigu o svojem oralnom zdravlju Smile-ovim stručnjacima, u svakom slučaju biti zadovoljni.

Za vaše stomatološke probleme imamo odgovarajuća rješenja.

BESPLATNI prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

Iskustva i preporuke naših pacijenataŠto reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku! 

Olivera MalenićNa preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepciju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica HajdukovićKoristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.


Alessandro F.

SMILE INFO

Radno vrijeme
Pon - Uto 8 - 20
Sri - Pet 8 - 16
Subota 8 - 16

SMILE ONLINE

Smile društvene mreže
Nazovite nas na besplatni telefon
ili pošaljite upit i naručite se na prvi pregled.
800 177 500 Italija
0800 5005 Slovenija
0800 2077 Hrvatska

NEWSLETTER

Prijavite se. Saznajte novosti, posebne pogodnosti, akcije i zanimljivosti.

Copyright 2020 © Poliklinika Smile 
Powered By ClickFunnels.com