DA LI I VI IMATE 
STRAH OD ZUBARA  ???
Brinete se da će Vas boljeti?
..Ili opčenito imate strah od stomatološke ordinacije?

Ako ste odgovorili sa DA onda pročitajte ispod, kako mi to rješavamo kod svih naših pacijenata. Poslje tretmana kod nas, nečete se više morati bojati ili imati i dalje strah od stomatologa. 
Strah od zubara je vrlo česta pojava...
.. razlikujemo tri vrste tog osjećaja

DENTALNA ANKSIOZNOST

Dentalna anksioznost je najblaža reakcija. Radi se o tjeskobi zbog predstojećeg zahvata i pacijenti je mogu savladati. U takvoj situaciji pomaže razgovor sa zubarom o tome što će se raditi i što pacijent može očekivati.

DENTALNI STRAH

Dentalni strah je reakcija na već poznatu situaciju i izaziva emociju da će se opet dogoditi negativno iskustvo. Često se to viđa kod djece koja su prvi put došli sa zuboboljom pa svaka slijedeća posjeta se povezuje sa tim prvim neugodnim.

DENTALNA FOBIJA

Dentalna fobija je vrlo intenzivan strah od zubara. Takvi ljudi osjećaju mučninu, slabost, lupanje srca, paniku. Iako su ponekad strahovi iracionalni, oni ne mogu kontrolirati taj osjećaj užasa. Ovo je stanje koje zahtijeva stručnu pomoć jer pacijenti ne mogu sami prijeći preko toga.
NAŠ SMILE TEAM, RJEŠAVA SVE VAŠE STRAHOVE I BOLOVE :
"Da biste kontrolirali svoj strah, iznimno je važno povjerenje u svog zubara. Smiren stav sa razumijevanjem Vašeg straha pomaže da napravite korak dalje. Uvijek prvo razgovaramo sa Vama. Budite slobodni uvijek reći što osjećate da bismo Vam mogli pomoći i umanjili vaše strahove. Kroz razgovor ćete se opustiti i bolje shvatiti što možete očekivati u pojedinoj posjeti. Svakako ćemo dogovoriti znak za pauzu i tako Vam vratiti osjećaj kontrole nad situacijom"
VODITELJICA DOKTORA
DR. IVANA MILANI
"Ako Vas je strah zvuka bušilice, slobodno ponesite slušalice i slušajte svoju omiljenu muziku koja će Vas opustiti.
Kod straha od injekcije Vam moramo reći da uvijek pripremamo mjesto uboda sa površinskim anestetikom koji sami ubod čini bezbolnim. Injekcija anestetika je danas normalan protokol i nema razloga da trpite bol."
DOKTOR DENTALNE MEDICINE
DR. ANA URUKALO
Ukoliko imate dentalnu fobiju, mi nudimo i sedaciju. Radi se o postupku pod nadzorom specijaliste anesteziologa koji Vam intravenozno aplicira lijekova da Vas umiri i blago uspava a da ipak surađujete tokom zahvata.

SPECIJALIST ANESTEZIOLOGIJE
DR. DAMIR ŠTIFANIĆ
Strah je nešto sa čim se morate suočiti koliko god bilo teško. Mi ćemo Vam pomoći da prebrodite strah i učinite svoje zube zdravima i lijepima. Samo zajedničkom suradnjom ćemo dobiti dobre rezultate. I vjerujte da će Vam biti drago kada učinite nešto dobro za sebe :)

DOKTOR DENTALNE MEDICINE
DR. RIALDA SLOVŠA
SMILE KLINIKA , SPREMNA ZA SVE VAŠE POTREBE:
MI GARANTIRAMO SVAKOM NAŠEM PACIJENTU ------> 100% BEZBOLNOST KROZ JAKE LOKALNE ANESTETIKE I PO POTREBI : * KORIŠTENJE SPECIJALNIH  POVRŠINSKIH ANESTETIKA, BEZBOLNIH ELEKTRONIČKIH INJEKCIJA, LAGANIH SEDATIVA , PA SVE DO SEDACIJE PACIJENTA KROZ SPECIJALISTA ANESTEZOLOGIE .
100% Safe, secure and confidential, your information won't be shared with anyone.
Powered By ClickFunnels.com