385-51-561400
info@smile.hr
51410 M. Tita 129 Opatija Croatia

Straumann® Pro Arch

SMILE je 1 od ukupno 12 Straumann® Pro Arch centara izvrsnosti u svijetu
Straumann® Pro Arch je skup tretmana za trenutna privremena rješenja kod bezubih pacijenata s ograničen raspoloživim volumenom kosti. Uvažavajući potrebe i očekivanja pacijenata, osiguravamo sve potrebne implantate i protetske komponente – kako na razini kostiju tako i na mekom tkivu – kako bi osigurali besprijekoran i siguran tretman koji smanjuje nelagodu pacijenata na minimum.

Koristimo Straumann® ključne tehnologije Roxolid® (smanjena invazivnost) i SLActive® (predvidivost čak i kod rizičnih pacijenata), pružamo jedinstvenu kombinaciju snage i sposobnosti iscjeljivanja

Stabilnost

Izvrsna primarna stabilnost u mekom koštanom tkivu.

Dimenzije

Najkraći implantat s unutarnjim konekcijama na tržištu.

Jednostavnost

Smanjena kompleksnost zahvata.

Efikasnost

Kratko trajanje zahvata sa trenutnom funkcionalnošću.

Ugodnost

Trenutna funkcionalnost i estetika

Sigurnost

Klinički testirani visoko kvalitetni materijali i komponente.

Računalno navođena implantologija

MINIMALNO INVAZIVNA METODA ZA MAKSIMALNO PRECIZNO POSTAVLJANJE STRAUMANN® IMPLANTATA.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Ponuda vrijedi uz uvjet ugradnje Straumann® zubnih implantata u dentalnoj poliklinici Smile.

PITAJTE DOKTORA

Imate pitanja i želite dogovoriti termin prvog pregleda i konzultacija s oralnim kirurgom, javite nam se, radujemo se vašem dolasku 🙂

Besplatni prvi pregled

Besplatni pregled uključuje prvi pregled stomatologa, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.
Označavanjem ovog polja potvrđujem da sam pročitao i prihvaćam Opće uvjete poslovanja te Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka.
Označavanjem ovog polja potvrđujem da želim primati više informacija o proizvodima/uslugama, aktivnostima, novostima i ponudama.
 Straumann® Pro Arch certificirana poliklinika
Doživotna garancija za Straumann® implantate
ISO 9001:2015 za oralnu kirurgiju i implantologiju
> 10 godina iskustva u oralnoj kirurgiji i implantologiji
+35000 uspješno ugrađenih implantanata
2 specijalista oralne kirurgije i implantologije
Licencirani centar za augmentaciju (Bone Management Competence Center)
Računalno vođena implantologija (CGI – Computer guided Implantology) 
Jamstvo na rad i sve materijale
Planmeca® referentna klinika i centar izvrsnosti

Iskustva i preporuke naših pacijenataŠto reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku! 

Olivera MalenićNa preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepciju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica HajdukovićKoristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.


Alessandro F.

Copyright 2020 © Poliklinika Smile 
Powered By ClickFunnels.com